Mikro Yazılımevi

Kendi Alanlarında ürettiği markalar ile sektörün öncü kuruluşudur. Sürekli gelişen ve yerli-yabancı firmaların sıkı bir rekabet içinde yaşadıkları bu pazarda, ürün çeşitliliğini artıran, bunun yanında geleneksel ürünlerini geliştiren bir firma olarak Mikro Yazılımevi, Türk ekonomisinin dinamiklerine uygun yüksek teknoloji gerektiren tasarımlara yönelmiştir.

Mikro Yazılımevi pazarlama politikası ile Türk bilişim sektörünün önde gelen satış firmalarına iş birliği ve iş ortaklığı kapılarını açmıştır. Kuruluşumuz bugün, Türkiye geneli için yaygın ve aktif satış kanalları, eğitim merkezleri, destek noktaları oluşturabilmiş nadir şirketlerden biridir.

Mikro Yazılımevi’nin hedefi, küçük, orta ve büyük ölçekteki işletmeler ve ERP sektörüne verim, sistem, kazanç ve zaman tasarrufu getiren, toplam kalite yönetimine yönelik bir anlayış sağlayan ve yönetim kararlarını yönlendirici bilgi üreten çözümler sunmaktır. Ürün geliştirme, satış, pazarlama, satış sonrası eğitim ve destek hizmetlerini tutarlı, planlı bir yapı içinde sunarken, toplam kalite yönetimi ve mutlak müşteri mutluluğu felsefesi ile hareket etmektedir.

Yorum bırakın